LEGILE UNIVERSALE (UNIVERSULUI)

Prima lege este cea a Unității Divine. Afirmă că totul în univers este interconectat într-o vastă țesătură/legătură și condiționare reciprocă. Gândurile, emoțiile și acțiunile noastre rezonează mai mult decât ne putem imagina, atingându-i pe alții și unele evenimentele într-un mod imperceptibil. Ne învață că aparținem de ceva care este mai mare decât noi înșine.

A doua lege este cea a Vibrației. Dezvăluie că totul, de la particule la galaxii, vibrează la propria sa frecvență energetică. Stările noastre mentale și emoționale emit, de asemenea, o vibrație unică. Acest lucru sugerează că nu suntem separați, ci cufundați într-o lume vie, plină de energie și mișcare.

A treia lege este cea a Acțiunii. Pentru a ne manifesta aspirațiile interioare, acțiunile noastre trebuie să se alinieze cu gândurile și dorințele noastre, solicitând participarea noastră activă în tapiseria vieții noastre. În timp ce legea vibrației reglementează energia noastră de bază, legea acțiunii ne propulsează către realizarea potențialului nostru.

A patra lege este cea a Corespondenței – lumea noastră exterioară reflectă lumea noastră interioară. Schimbându-ne mentalitățile, ne putem schimba realitatea. Acest lucru ne invită la introspecție în natura universului nostru personal.

A cincea lege este cea a Atracției. Gândurile noastre acționează ca niște magneți care atrag experiențe similare. E necesar mai mult decât un gând pozitiv care apare ocazional, este necesară credință și emoție pentru a funcționa pe deplin.

A șasea lege este cea a Cauzei și Efectului, cunoscută și sub numele de legea secerişului. Ea dezvăluie legătura inevitabilă dintre acțiunile noastre și rezultatele lor. Nimic nu este întâmplător, fiecare eveniment din viața noastră este rezultatul unei alegeri din trecut. Acesta este un memento, noi suntem arhitecții propriului nostru destin.

A șaptea lege este cea a Compensației și Echilibrului. Acesta garantează că există o reacțiune egală sau mai mare pentru fiecare acțiune, sub forma unei recompense sau binecuvântări. Această lege asigură un echilibru corect între a da și a primi.

A opta lege este Transmutarea Perpetuă a Energiei. Ea dezvăluie natura fluidă și schimbătoare a tuturor lucrurilor, ghidată de energiile emise. O vibrație mai mare/ridicată va căuta să transmute o vibrație mai joasă. Acesta este un memento al capacității noastre de a influența pozitiv mediul nostru.

A noua lege este cea a Relativității. Ea subliniază natura relativă a experiențelor noastre, care-s cuantificabile doar în comparație cu ceva. Perspectiva noastră ne modelează realitatea. Acest lucru necesită mai multă înțelegere și empatie pentru ceilalți.

A zecea lege este cea a Polarității. Ne arată natura duală a universului, întruchipată prin poli opuși care își prezintă lecțiile unul altuia. Fiecare dificultate constă într-o nouă oportunitate, dacă adoptăm perspectiva corectă.

A unsprezecea lege este cea a Ritmului. Ea arată natura ciclică a tuturor lucrurilor în viață, alternând între stadii de creștere și pauze. Totul este să înveți să navighezi pe acele valuri/cicluri naturale, în loc să te opui.

A douăsprezecea și ultima lege este cea a Genului. Dezvăluie că aspectele masculine și feminine coexistă în toate ființele, reprezentând echilibrul și întregirea, atunci când sunt armonizate.

Aceste legi explică într-un mod subtil că gândurile noastre ne modelează realitatea; lumea noastră interioară se reflectă în exterior și viața trece prin cicluri, care-s necesare creșterii noastre. Înțelegerea modului în care acestea funcționează ar oferi o foaie de parcurs pentru a naviga în mod conștient și cu succes în viață.

Karl Sebastien Ouellet

Tradus: Sticri, postat 25.04.24 (Slava Ukraini! Cyka Blyat, Idi Nahui PUTIN)

Published by sticri

WE SEE THE WORLD AS WE ARE, NOT AS IT IS ......

9 thoughts on “LEGILE UNIVERSALE (UNIVERSULUI)

  1. Cred că la mine masculinul și femininul coexistă în toate, din acest motiv mă echilibrez spontan. De la nebună-n replici, la liniștea și frumusețea romantismului.😇🤦‍♀️😂

    Liked by 2 people

  2. O sinteza deosebita. Daca le analizam mai atent, ar trebui sa genereze schimbari majore comportamentale. Cred totusi ca un declic s-ar putea produce chiar din prima lege, daca ar fi cu adevarat crezuta. Oamenii deleaga multe lucruri, fara a intelege ca ei raman totusi responsabili privind chiar alegerea de a delega una si alta. Si multe abordari s-ar schimba daca am interpreta provocarile ca lectii si nu ca ghinioane. Insa foarte rar se intampla asta din prima. Ma intreb daca se intelege cu adevarat ca suntem arhitectii propriei realitati, prin tot ceea ce facem. Poate ca ideile astea sunt mai abstracte, insa merita adancite. S-ar putea ca de asta sa depinda multe…
    Multumesc pentru articol, Cristi.
    Weekend placut. 🙂

    Liked by 2 people

    1. Tu ai dreptate in ceea ce spui dar noi traim intr-o societate si legile astea se aplica atat individual cat si la nivel de colectiv. Ca atare degeaba unii isi doresc calatorii interstelare si sa vina ET, daca majoritatea doreste bogatie, mancare, placere, razboaie, divizare, etc.
      Ca lucrurile sa se schimbe e nevoie de o constientizare la nivel de colectiv.
      Multumesc!
      Weekend placut si tie!

      Liked by 1 person

      1. Constientizarea la nivel colectiv este o suma de constientizari individuale. Nu cred ca se poate realiza altfel. Munca este individuala, oricum am rasuci ideile.

        Liked by 2 people

      2. Da, munca e individuala si fiecare trebuie sa-si faca treaba, dar realizarile la nivel individual nu prea au cum sa difere foarte mult de cele ale colectivului.

        Liked by 1 person

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started